Opdrachtgevers

Human Source Group (HSG) is een fusie van de organisaties HUMINT en SourceSelect. Wij zijn gespecialiseerd in het werven en selecteren van IT professionals.

HUMINT heeft zich sinds 2012 gespecialiseerd in het bemiddelen van IT professionals die werkzaam zijn binnen de software ontwikkeling. SourceSelect heeft zich sinds 2013 gespecialiseerd in het bemiddelen van IT Professionals die werkzaam zijn binnen de infrastructuur. Om ervoor te zorgen dat wij jou als opdrachtgever nog beter van dienst kunnen zijn, hebben wij besloten onze krachten te bundelen. Zowel als opdrachtgever en als IT professional kun je nu bij ons terecht voor alle IT vacatures en interim opdrachten.

Onze meerwaarde is kennis, ervaring en specialisme op het gebied van IT. Hierdoor kunnen we naast de gewenste competenties en persoonlijkheid ook inhoudelijk meepraten over het technische aspect van de vacature. Wij denken tevens niet alleen mee met de invulling van de vacature, maar ook met de uitdagingen in jouw team.

Wij geloven in langdurige relaties. Dat vertaalt zich naar onze visie waarbij wij openheid en integriteit altijd voorop stellen.

Bij HSG werken wij samen! Wij adviseren en begeleiden jou als opdrachtgever in het wervingstraject. Dat is het geheim van ons succes. Dit betekent o.a. dat je snel en op maat de juiste kandidaten aangeboden krijgt. Daarnaast is onze werkwijze open en transparant, waarbij iedere bemiddeling zal worden ervaren als een echte samenwerking!

Verschillende units

Wij geloven in focus! Daarom bemiddelen wij vanuit 3 specifieke business units: Software, Infrastructuur en IT & Business. Vanuit deze focus kunnen wij jou als opdrachtgever optimaal bedienen.

Per Business Unit hebben wij een gespecialiseerde Recruitment Consultant, zodat je als opdrachtgever te allen tijde te maken hebt met mensen die weten waarover ze het hebben.

Klik hier voor vacatures op het gebied van Software

Klik hier voor vacatures op het gebied van Infrastructure

Klik hier voor vacatures op het gebied van Business & IT

Preferred Suppliers

HSG werkt intensief samen met “Preferred Business Partners” in verschillende regio’s. Dit is een van de redenen waarom wij wel de vacatures kunnen vervullen met de juiste personen. Het belangrijkste is en blijft dat HSG de juiste persoon op de juiste plek krijgt.

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over de dienstverlening van HSG.

Human Source Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.