Opdrachtgevers

Human Source Group (HSG) is gespecialiseerd in het werven en selecteren van IT professionals. Als opdrachtgever kun je bij ons terecht voor de invulling van IT vacature(s) of interim opdracht(en) in jouw team. Wij werken met een diversiteit aan opdrachtgevers samen, waaronder software leveranciers, juridische dienstverleners, logistieke organisaties en petrochemische bedrijven.

Meerwaarde

Onze meerwaarde is kennis, ervaring en specialisme op het gebied van IT. Hierdoor kunnen we naast de gewenste competenties en persoonlijkheid ook inhoudelijk meepraten over het (technisch) inhoudelijke aspect van de vacature. Wij denken niet alleen mee met de invulling van de vacature, maar ook met de uitdagingen in jouw team, jouw visie en jouw doelen als opdrachtgever.

Wij geloven in langdurige relaties. Dat vertaalt zich naar onze visie waarbij wij openheid en integriteit altijd voorop stellen.

Bij HSG werken wij samen! Wij adviseren en begeleiden jou als opdrachtgever in het wervingstraject. Dat is het geheim van ons succes. Dit betekent o.a. dat je snel en op maat de juiste kandidaten aangeboden krijgt. Onze werkwijze is integer en transparant, waarbij iedere bemiddeling zal worden ervaren als een echte samenwerking!

Wij zorgen dat elke vacature door middel van een uitgebreide checklist goed gekwalificeerd wordt. Zo weten wij exact wat jij als opdrachtgever belangrijk vindt. Zodoende kunnen wij de juiste match maken. 

Preferred Business Partners

HSG werkt intensief samen met “Preferred Business Partners”, een selecte groep van collega-bedrijven in verschillende regio’s. Dit is een van de redenen waarom wij succesvol zijn met het invullen van vacatures met de juiste kandidaten. Het belangrijkste is en blijft dat HSG de juiste persoon op de juiste plek krijgt voor jou als opdrachtgever!

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over de dienstverlening van HSG.

Contacteer ons

Human Source Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.