Human Source Group

Loopbaanbegeleiding voor IT & Finance professionals

Samen halen we het beste uit je loopbaan

Als loopbaanpartner voor IT & Finance professionals doen we meer dan het vinden van een baan. Natuurlijk helpen we je graag aan een werkplek die bij je past, maar we gaan verder dan dat. We verbinden ons met plezier aan de ontwikkeling van jouw loopbaan! Bij ons heb je verschillende mogelijkheden op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Via ons ontwikkelplatform DEVELAB bieden we diverse tools waarmee je het beste uit jezelf en je carrière kan halen. Hierbij focussen we ons vooral op de soft skills en gedrag. Je kan bij ons terecht voor gratis loopbaancoaching, persoonlijkheidstesten, opleidingsbudget, events en nog veel meer! Samen maken we jouw doelen waar zodat jij een loopbaan hebt waar je gelukkig van wordt.

Onze telefonerende collega Anouk Hodes, recruiter en loopbaancoach bij Human Souce Group

Ondersteuning bij elke stap in je loopbaan

Schrijf je in via ons open sollicitatieformulier

Heb je geen geschikte vacatures gevonden die aansluiten bij je vaardigheden en ambities? Laat ons voor jou op zoek gaan via dit open sollicitatieformulier! Hiermee geef je ons de kans om je profiel te bekijken om een passende vacature te vinden.

Vul de onderstaande velden en wordt op de hoogte gehouden van nieuwe kansen in je loopbaan!

Geef een korte omschrijving van wie je bent!
Human Source Group verzamelt als verantwoordelijke in de zin van de AVG, de door jou verstrekte persoonlijke gegevens en gebruikt deze om de sollicitatie te verwerken en jou te koppelen aan één of meerdere vacatures. We bewaren je gegevens in onze database tot vier weken na beëindiging van de sollicitatieprocedure. Alleen als je ons daarvoor toestemming geeft bewaren wij je gegevens tot 12 maanden na de beëindiging van de procedure. Je kan Human Source Group op elk moment verzoeken jouw gegevens te verwijderen of de toestemming in te trekken. Meer informatie vind je in het Privacy Statement van Human Source Group.
Onze laatste nieuwsberichten
De invloed van perceptie op besluitvorming en gedrag
Human Source Group
Human Source Group

De invloed van perceptie op besluitvorming en gedrag

In onze dagelijkse interacties en besluitvormingen worden we voortdurend geleid door onze percepties van de wereld om ons heen. Of het nu gaat om professionele keuzes op de werkvloer of persoonlijke beslissingen in ons dagelijks leven, onze percepties vormen de lens waardoor we de realiteit interpr

Lees nieuwsbericht
De toekomst van werk en persoonlijke ontwikkeling met AI
Human Source Group
Human Source Group

De toekomst van werk en persoonlijke ontwikkeling met AI

In een wereld die voortdurend wordt gevormd door technologische vooruitgang, staat kunstmatige intelligentie (AI) centraal als een van de meest veelbelovende en disruptieve ontwikkelingen. Van geautomatiseerde processen tot gepersonaliseerde diensten, AI heeft het potentieel om niet alleen de manie

Lees nieuwsbericht
blue-dots
image
Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Human Source Group.