Human Source Group

Loopbaanbegeleiding voor IT & Finance professionals

Samen halen we het beste uit je loopbaan

Als loopbaanpartner voor IT & Finance professionals doen we in meer dan alleen het vinden van een baan. Natuurlijk helpen we je graag aan een werkplek die bij je past, maar we gaan verder dan dat. We verbinden ons met plezier aan de ontwikkeling van jouw loopbaan! Onze loopbaanbegeleiding helpt om je kansen en kwaliteiten optimaal te benutten zodat je het beste uit jezelf en je carrière haalt.

Via ons ontwikkelingsplatform DEVELAB bieden we diverse tools waarmee jij zowel professioneel als persoonlijk kan groeien. Hierbij focussen we ons vooral op de soft skills en gedrag. Je kan bij ons terecht voor een goed gesprek met een loopbaancoach, persoonlijkheidstesten, een opleiding en nog veel meer! Samen maken we jouw doelen waar zodat jij een loopbaan hebt waar je gelukkig van wordt.

Onze telefonerende collega Anouk Hodes, recruiter en loopbaancoach bij Human Souce Group

Ondersteuning bij elke stap in je loopbaan

Schrijf je in via ons open sollicitatieformulier

Heb je geen geschikte vacatures gevonden die aansluiten bij je vaardigheden en ambities? Laat ons voor jou op zoek gaan via dit open sollicitatieformulier! Hiermee geef je ons de kans om je profiel te bekijken om een passende vacature te vinden.

Vul de onderstaande velden en wordt op de hoogte gehouden van nieuwe kansen in je loopbaan!

Geef een korte omschrijving van wie je bent!
Human Source Group verzamelt als verantwoordelijke in de zin van de AVG, de door jou verstrekte persoonlijke gegevens en gebruikt deze om de sollicitatie te verwerken en jou te koppelen aan één of meerdere vacatures. We bewaren je gegevens in onze database tot vier weken na beëindiging van de sollicitatieprocedure. Alleen als je ons daarvoor toestemming geeft bewaren wij je gegevens tot 12 maanden na de beëindiging van de procedure. Je kan Human Source Group op elk moment verzoeken jouw gegevens te verwijderen of de toestemming in te trekken. Meer informatie vind je in het Privacy Statement van Human Source Group.
Onze laatste nieuwsberichten
Een krachtige samenwerking met Behavior Boost
Human Source Group
Human Source Group

Een krachtige samenwerking met Behavior Boost

Als loopbaanpartner staan we voor de ontwikkeling van onze professionals en teams van klanten. We hebben daarom de handen in een geslagen met Behavior Boost! Zij zijn het verlengstuk van Human Source Group als het gaat om persoonlijke coaching, lifestylecoaching en team- of organisatie ontwikkeling

Lees nieuwsbericht
De waarde van dé loopbaanpartner volgens Mark
Human Source Group
Human Source Group

De waarde van dé loopbaanpartner volgens Mark

Naar aanleiding van een reorganisatie bij Mark zijn vorige werkgever, besloot hij intern te solliciteren op een nieuwe functie. Achteraf bleek dat deze functie niet overeenkwam met het functieprofiel. Mark besloot een andere koers te varen en op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Hij realiseerde zi

Lees nieuwsbericht
blue-dots
image
Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Human Source Group.