Werkwijze

Human Source Group voor jou!

Bij ons kun jij als IT professional terecht voor openstaande vacatures, interim opdrachten én carrière coaching. We gaan graag het gesprek met je aan over de verdere ontwikkeling van jouw IT carrière, jouw talenten en jouw passie. We bepalen samen welke richting voor jou de juiste is.
Wij zijn de sparringpartner die jou begeleiding biedt en prikkelt door je uitdagende vragen te stellen. Wij zijn integer, open en wij helpen jou bij het maken van lastige beslissingen. Uiteindelijk gaat het om jouw toekomst en beslis jij of je de stap wil maken.
Wij streven ernaar om samen met jou en de opdrachtgever een perfecte match te maken. Je kunt de wedstrijd immers niet winnen zonder de juiste spelers. Mocht de juiste vacature er niet tussen zitten dan benaderen wij, met jouw goedkeuring, relevante relaties in ons netwerk om jou aan een nieuwe carrièrestap te helpen.

Human Source Group onderscheidt zich door middel van:

  • Integere dienstverlening;
  • Persoonlijke, vriendelijke en enthousiaste Recruitment Consultants;
  • Alle vacatures en opdrachten van Human Source Group zijn 100% concreet en altijd direct bij eindklanten;
  • Openheid en transparantie; je krijgt bij Human Source Group direct te horen om welke organisatie het gaat;
  • Jouw cv wordt nooit zonder jouw toestemming aangeboden bij opdrachtgevers;
  • Je kunt bij ons terecht voor vrijblijvend carrière advies.

Wil je weten hoe andere onze dienstverlening hebben ervaren? Kijk dan eens op onze homepage naar testimonials van andere kandidaten. Deze kandidaten hebben immers ervaren hoe het is om via HSG te worden bemiddeld. Neem ook eens gerust contact met ons op via info@humansourcegroup.com of via +31 850-607 657

Human Source Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.