Werkwijze

Als loopbaanpartner in de IT & Finance krijgen wij van dag tot dag te maken met een grote verscheidenheid aan mensen. Om tot het beste resultaat te komen, is ons personeel erop getraind om deze mensen zo goed mogelijk aan elkaar te kunnen verbinden. 

Bewust, Betrokken, Bemiddelen

De gouden regel in onze dienstverlening is: Bewust, Betrokken, Bemiddelen. Concreet betekent dit dat wij bewust omgaan met de persoonlijke behoeften en uitdagingen van zowel de klant als de professional, dat wij betrokken zijn bij de stip op de horizon van beide partijen én dat we gebaseerd daarop een passende oplossing kunnen bemiddelen, die past in het grotere plaatje van iedere betrokken partij. Deze vorm van 'stakeholdermanagement' maakt ons werk niet alleen héél erg leuk, het is cruciaal om ervoor te zorgen dat iedereen tevreden is, zowel op de korte als op de lange termijn. 

Focus op kwaliteit

De focus op het menselijke van het recruitmentproces leidt ertoe dat kwaliteit bij ons voor alles gaat. Een carrière is een zeer gevoelig en kostbaar iets en daarom kunnen wij het ons niet permitteren om foute keuzes te maken. Dit betekent dat wij nooit CV's zullen presenteren als wij niet 100% achter de match zouden staan. Wij helpen namelijk liever één professional om diegene jarenlang gelukkig te maken bij een nieuwe werkgever, dan dat we er vijf helpen die blijkbaar toch niet op hun plek zitten en daardoor binnen een jaar stoppen. 

Vakinhoudelijke kennis

Met meer dan 15 jaar ervaring in de IT & Finance bemiddeling gaan wij het gesprek aan op de inhoud én de persoonlijkheid. Doordat wij oprechte interesse hebben in de werkzaamheden van IT & Finance professionals en van onze klanten, kunnen wij zowel bij de klant als de professional een goede inhoudelijke screening uitvoeren om zo de raakvlakken op vakinhoudelijk gebied te ontdekken. Hierbij letten we in het bijzonder op de kleinste details, zodat wij in staat zijn om goed te begrijpen wat belangrijk is in een functie of een CV. Als loopbaanpartner hebben wij immers de verantwoordelijkheid om niet alleen de sollicitatieprocedure zo succesvol mogelijk te maken, maar vooral ook om ervoor te zorgen dat het op de lange termijn de juiste match is. 

Human Source Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.