Over ons

Human Source Group (HSG) is een fusie van de organisaties HUMINT en SourceSelect. Wij zijn gespecialiseerd in het werven en selecteren van IT professionals op het gebied van Software, Infrastructuur en Business & IT.

HUMINT heeft zich sinds 2012 gespecialiseerd in het bemiddelen van IT professionals die werkzaam zijn binnen de software ontwikkeling. SourceSelect heeft zich sinds 2013 gespecialiseerd in het bemiddelen van IT Professionals die werkzaam zijn binnen de infrastructuur. Om ervoor te zorgen dat wij jou als opdrachtgever en als IT professional nog beter van dienst kunnen zijn hebben wij besloten onze krachten te bundelen.

Zowel als opdrachtgever en als IT professional kun je bij ons terecht voor alle IT vacatures en interim opdrachten.

Bij HSG werken wij samen! Ons doel is een langdurige relatie aangaan. Wij stellen openheid en integriteit altijd voorop. Dat is het geheim van ons succes!

Als opdrachtgever kun je advies en begeleiding in het wervingstraject verwachten. Dit betekent o.a. dat je snel en op maat de juiste kandidaten aangeboden krijgt.

Als IT professional geven wij jou graag advies en begeleiding tijdens de sollicitatieprocedure. Je zult merken dat wij je echt ondersteunen naar de juiste baan in plaats van een toevallig openstaande vacature.

Verschillende units

Wij geloven in focus! Daarom bemiddelen wij vanuit 3 specifieke business units: Software, Infrastructuur en IT & Business. Vanuit deze focus kunnen wij jou optimaal bedienen.

Per Business Unit hebben wij een gespecialiseerde Recruitment Consultant, zodat jij te allen tijde te maken hebt met mensen die weten waarover ze het hebben.

Klik hier voor vacatures op het gebied van Software

Klik hier voor vacatures op het gebied van Infrastructure

Klik hier voor vacatures op het gebied van Business & IT

Human Source Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close