Over Human Source Group

Recruitment om mensen bij elkaar te brengen

Wij willen ervoor zorgen dat mensen een fijne werkplek hebben waar ze zich gewaardeerd voelen. Dit doen wij door bewust en betrokken te bemiddelen tijdens het gehele proces van ontmoeting tot en met de uiteindelijke indiensttreding. Hierbij gaat het vooral om intrinsieke motivatie en persoonlijke behoeften. Ons team bestaat uit diverse, intrinsiek gemotiveerde mensen die op een integere, empathische en kwaliteitsbewuste werkwijze samenwerken en mensen bij elkaar willen brengen.

 

Visie    

Wij willen een voorbeeld zijn binnen de wereld van de recruitment door de mens centraal te stellen. Dit bereiken wij door op een integere manier samen te werken en kwaliteit leidend te laten zijn.

Human Source Group

Human Source Group is een IT recruitment bureau. Door onze vele jaren ervaring met het bemiddelen van IT professionals durven wij ons een specialist te noemen op het gebied van IT recruitment. Wij bemiddelen landelijk voor zowel vaste banen als voor interim opdrachten, voor startende en ervaren IT professionals, op àlle niveaus.

Wij stellen de mens centraal en werken graag samen, zowel intern bij Human Source Group als extern in de samenwerking met onze klanten en IT professionals. Wij doen er alles aan om voor zowel IT Professional als klant de juiste match te maken. Dit realiseren wij met behulp van onderstaande punten;

Inhoudelijke kennis van IT
Wij hebben binnen HSG meer dan 15 jaar ervaring in de IT bemiddeling. Hierdoor kunnen wij zowel bij de klant als kandidaat een goede inhoudelijke screening doen op het gebied van IT kennis en ervaring. Dit komt ook mede doordat wij oprechte interesse hebben in de werkzaamheden van IT professionals en van onze klanten. Daarbij vinden wij de kleinste details zelfs belangrijk. Hierdoor zijn wij in staat goed te begrijpen wat belangrijk is in een functie of een cv.

Integer
Wij streven een integere dienstverlening na. Dit blijkt uit de transparante samenwerking die wij hebben met IT Professionals en klanten. Wij zijn open en eerlijk richting IT professionals en klanten en zorgen voor een adequate bemiddeling.

Kwaliteit
Wij willen een kwaliteitsmerk zijn op het gebied van IT recruitment. Wij zijn continu bezig om ons werk te verbeteren. Wij hebben een uitgebreide persoonlijke en vakinhoudelijke kwalificatie van zowel IT professional als klant. Daarnaast bieden wij uitgebreide begeleiding tijdens ons gehele traject, van het eerste contactmoment tot aan het brengen van een taart als de bemiddeling succesvol is geweest. Een bemiddeling is bij ons pas succesvol als de IT professional en klant minimaal 3 jaar samengewerkt hebben.

“Scrummen”
Wij werken sámen met onze IT Professionals en klanten. Het is hierbij ons doel een langdurige relatie aan te gaan. Om deze reden nemen wij graag de rol van adviseur aan in plaats van ‘verkoper’, zodat onze IT professionals en onze klanten op een juiste manier geholpen worden.
Met onze klant werken we graag samen om tot een juiste invulling van de vacature te komen. We hebben een uitgebreid voortraject waarbij we de vraag volledig willen begrijpen, zowel op het gebied van de persoonlijkheid als vakinhoudelijke kennis. Daarbij hebben we veelvuldig contact om tot het gewenste resultaat te komen. We "scrummen" graag met onze klanten. Voor jou als IT professional betekent dit dat je meteen een helder beeld hebt van de organisatie en antwoord krijgt op de kleine, maar misschien wel essentiële dingen voor jou.

Als IT professional mag je van ons verwachten dat wij advies geven en begeleiden tijdens de sollicitatieprocedure en je inzet via Human Source Group. Wij ondersteunen je echt naar de juiste baan voor jou. In deze procedure horen we graag wat jij als IT professional belangrijk vindt in een nieuwe baan en zoeken wij een functie die aansluit op jouw wensen. Wij proberen dit zo zorgvuldig mogelijk te doen. Tijdens het sollicitatietraject helpen wij je desgewenst met voorbereidingen op de gesprekken en het onderhandelen. Tijdens je inzet via ons proberen wij vervolgens om samen met jou als IT professional er een zo groot mogelijk succes van te maken door onze uitgebreide begeleiding.

Persoonlijke match
Door onze manier van werken, onze jarenlange ervaring in het recruitment vak en het goed kunnen 'levelen' met opdrachtgever én IT professional is gebleken dat wij goed in staat zijn om ook op persoonlijk vlak de juiste match te kunnen maken. Wij begrijpen dat elk recruitmentbureau zal roepen dat zij in staat zijn een persoonlijke match te maken, maar wie kan het beter vertellen dan IT professionals die ervaring hebben met onze werkwijze:

Focus
Wij vinden focus erg belangrijk. Wij hebben onze dienstverlening dan ook puur ingericht op het bemiddelen van IT professionals. Dit betekent dat onze Recruiters zich specialiseren in het samenwerken met de IT professional. Onze Accountmanagers werken regionaal en focussen zich op de klanten. Hierdoor hebben ook zij een goede focus op de bedrijven in de regio. Samen werken ze samen om voor de IT professional en klant de juiste match te vinden.

Human Source Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.