Over ons

Wie zijn wij

Human Source Group (HSG) richt zich op het bemiddelen van IT Professionals voor een vaste of tijdelijke baan. Met jarenlange ervaring kunnen we onszelf een specialist noemen in het werven en selecteren van IT professionals op het gebied van Software, IT Infrastructure en Business & IT. Wij doen er alles aan om voor zowel IT Professional als klant de juiste match te maken. Dit realiseren wij met behulp van onderstaande punten;

Inhoudelijke kennis
Wij hebben binnen HSG meer dan 15 jaar ervaring in de IT bemiddeling. Wij hebben een oprechte interesse in de werkzaamheden van IT Professionals en van onze klanten en vinden daarbij de kleinste details belangrijk. Hierdoor zijn wij in staat goed te begrijpen wat belangrijk is in een functie of een cv. Wij kijken niet alleen naar de vakinhoudelijke component, maar letten ook op de persoonlijke skills.

Integer
Wij streven een integere dienstverlening na. Dit blijkt uit de transparante samenwerking die wij hebben met IT Professionals en klanten. Wij zijn open en eerlijk richting IT Professionals en klanten en zorgen voor een adequate bemiddeling.

Kwaliteit
Wij willen als HSG een kwaliteitsmerk zijn op het gebied van IT Recruitment. Wij zijn continu bezig om ons werk te verbeteren. Wij hebben een uitgebreide persoonlijke en vakinhoudelijke kwalificatie van zowel IT Professional als klant. Daarnaast biedt HSG uitgebreide begeleiding tijdens ons gehele traject, van het eerste contactmoment tot aan het brengen van een taart als de bemiddeling succesvol is geweest. Een bemiddeling is bij ons pas succesvol als de IT Professional en klant minimaal 3 jaar samengewerkt hebben.

“Scrummen”
Wij werken bij HSG sámen met onze IT Professionals en klanten. Het is hierbij ons doel een langdurige relatie aan te gaan. Om deze reden nemen wij graag de rol van adviseur aan in plaats van ‘verkoper’, zodat onze IT Professionals en onze klanten op een juiste manier geholpen worden.
Met onze klant werken we graag samen om tot een juiste invulling van de vacature te komen. We hebben een uitgebreid voortraject waarbij we de vraag volledig willen begrijpen, zowel op het gebied van de persoonlijkheid als vakinhoudelijke kennis. Daarbij hebben we veelvuldig contact om tot het gewenste resultaat te komen. We "scrummen" graag met onze klanten. Voor jou als IT Professional betekent dit dat je meteen een helder beeld hebt van de organisatie en antwoord krijgt op de kleine, maar misschien wel essentiële dingen voor jou.

Als IT Professional mag je van ons verwachten dat wij advies geven en begeleiden tijdens de sollicitatieprocedure en je inzet via HSG. Wij ondersteunen je echt naar de juiste baan voor jou. In deze procedure horen we graag wat jij als IT Professional belangrijk vindt in een nieuwe baan en zoeken wij een functie die aansluit op jouw wensen. Wij proberen dit zo zorgvuldig mogelijk te doen. Tijdens het sollicitatietraject helpen wij je desgewenst met voorbereidingen op de gesprekken en het onderhandelen. Tijdens je inzet via HSG proberen wij vervolgens om samen met jou als IT Professional er een zo groot mogelijk succes van te maken door onze uitgebreide begeleiding.

Persoonlijke match
Door onze manier van werken, onze jarenlange ervaring in het recruitment vak en het goed kunnen 'levelen' met opdrachtgever én IT professional is gebleken dat wij goed in staat zijn om ook op persoonlijk vlak de juiste match te kunnen maken. Wij begrijpen dat elk recruitmentbureau zal roepen dat zij in staat zijn een persoonlijke match te maken, maar wie kan het beter vertellen dan IT Professionals die ervaring hebben met onze werkwijze:

Focus
Wij vinden focus erg belangrijk. Wij hebben onze dienstverlening dan ook puur ingericht op het bemiddelen van IT professionals. Daarbij hebben we onderscheid gemaakt in 3 Business Units; Software, IT Infrastructure en Business & IT. Dit betekent dat onze Recruiters zich specialiseren in een enkel vakgebied en dus de markt goed kennen. Onze Accountmanagers daarentegen werken regionaal. Hierdoor hebben ook zij een goede focus op de bedrijven in de regio. Zo zorgen wij voor jou als IT professional altijd voor een passende baan bij jou in de buurt.
 

Klik hier voor vacatures op het gebied van Software

Klik hier voor vacatures op het gebied van Infrastructure

Klik hier voor vacatures op het gebied van Business & IT

Human Source Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.