Wij zijn Human Source Group

Dé loopbaanpartner in IT & Finance

Human Source Group is dé loopbaanpartner in IT & Finance. Wij halen onze energie uit het ontdekken van de persoonlijke behoeften van IT & Finance professionals, om vervolgens een match te vinden die niet alleen aansluit op de kwalificaties, maar juist ook op de persoon. Het vinden van het geluk in jouw loopbaan, maakt ons gelukkig.

Meer over loopbaanpartner

Focus op kwaliteit

"De mens centraal" is niet zomaar een slogan, het is zowel intern als extern onze belangrijkste drijfveer. Gelukkige collega's leiden tot intrinsieke motivatie. Dit is de grootste drijfkracht van organisaties, wat ertoe leidt dat wij iedere dag alles uit de kast trekken om een zo goed mogelijke dienstverlening te kunnen bieden. 

Meer over ons team

Werken bij Human Source Group

Heb jij ervaring in sales of recruitment binnen de wereld van IT of Finance? En kun jij je goed vinden in onze waarden? Dan gaan wij graag met jou in gesprek over jouw mogelijkheden bij Human Source Group. Bij ons krijg je namelijk de ruimte om te groeien én om jezelf te zijn. En dat alles terwijl je mensen of organisaties écht verder kunt helpen.

Ga naar de werken bij pagina

Privacy statement

Als organisatie binnen de arbeidsbemiddeling krijgen wij vaak te maken met gevoelige en betrouwbare data. Het is onze plicht om hier vertrouwelijk mee om te gaan en de tegenpartij daarom altijd goed te informeren wanneer wij bepaalde data moeten gebruiken. Daarom is het van belang dat wij een strict privacy beleid aanhouden. 

Lees ons privacy statement