Human Source Group

Dé loopbaanpartner in IT & Finance

In de basis is Human Source Group een IT  & Finance recruitment bureau, maar onze échte toegevoegde waarde gaat veel verder dan werving en selectie. Wij zijn namelijk bovenal dé loopbaanpartner in IT & Finance. Dit concept is ontstaan uit de visie dat de mens centraal staat. Of het nu gaat om de behoeften en belangen onze kandidaten, klanten, of onze mensen intern; het gaat áltijd om mensen. Wij geloven in de kracht van intrinsieke motivatie: Wanneer werkgever en werknemer optimaal op elkaar zijn afgestemd, ontstaat er een positieve flow. Als loopbaanpartner van professionals, halen wij energie uit het ontdekken van de persoonlijke wensen en behoeften, om vervolgens een match te vinden die niet alleen op de kwalificaties aansluit, maar juist ook op de persoon. Samen kunnen wij achterhalen hoe we jouw positieve flow kunnen ontdekken.

Ieder persoon is anders en daarom leveren wij maatwerk. Het kan zijn dat je dichter bij huis wil werken, minder uren wil maken, flexibelere werktijden, of een betere klik met je team wil hebben, of misschien wil je simpelweg een hoger salaris. Wat er ook speelt, het is belangrijk om op voorhand een selectie van wensen en behoeften te maken zodat wij een oplossing kunnen vinden die daar optimaal op aansluit.

Afhankelijk van jouw wensen en behoeften kunnen we je veel meer bieden dan een nieuwe uitdaging. Denk aan persoonlijkheidstesten en groeiplannen, gesprekken met een lifestylecoach, netwerkevenementen of conflictbemiddeling tussen jou en je nieuwe werkgever. Je bent natuurlijk niet verplicht om gebruik te maken van deze extra diensten, maar het kan nooit kwaad om de opties achter de hand te hebben. Door ons als loopbaanpartner achter de hand te hebben, krijg je eerder grip op complicaties in jouw loopbaan en kun je preventief handelen.

blue-dots
image
Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Human Source Group.