Human Source Group

Open sollicitatie

Heb je geen geschikte vacatures gevonden die aansluiten bij je vaardigheden en ambities, maar ben je wel geïnteresseerd in een carrière bij ons of bij één van onze partners? Aarzel dan niet om gebruik te maken van ons open sollicitatieformulier.

We begrijpen dat jouw perfecte baan misschien nog niet is opgedoken in onze huidige vacatures, maar dat betekent niet dat we jouw potentieel niet willen ontdekken. Door het invullen van ons open sollicitatieformulier geef je ons de kans om jouw profiel te bekijken en te overwegen voor toekomstige mogelijkheden.

Geef een korte omschrijving van wie je bent!
Human Source Group verzamelt als verantwoordelijke in de zin van de AVG, de door jou verstrekte persoonlijke gegevens en gebruikt deze om de sollicitatie te verwerken en jou te koppelen aan één of meerdere vacatures. We bewaren je gegevens in onze database tot vier weken na beëindiging van de sollicitatieprocedure. Alleen als je ons daarvoor toestemming geeft bewaren wij je gegevens tot 12 maanden na de beëindiging van de procedure. Je kan Human Source Group op elk moment verzoeken jouw gegevens te verwijderen of de toestemming in te trekken. Meer informatie vind je in het Privacy Statement van Human Source Group.
blue-dots
image
Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Human Source Group.