Human Source Group
Nieuws

Verbinden, samenwerken en ontwikkelen: Joris over zijn eerste maanden als recruiter & loopbaancoach

Human Source Group
Human Source Group

Een halfjaar geleden kwam Joris in ons team als recruiter & loopbaancoach. Inmiddels heeft hij al veel van zichzelf laten zien en is hij niet meer weg te denken. We besloten om onze collega eens wat vragen te stellen over de nieuwe stap in zijn loopbaan. Hoe ziet zijn rol eruit? Wat trekt hem daarin aan? En hoe bevalt werken bij Human Source Group?

Hoe zou jij je rol omschrijven in twee zinnen?

Als loopbaancoach en recruiter bij Human Source Group richt ik me op het begeleiden van IT professionals in hun persoonlijke ontwikkeling en het vinden van passende carrièremogelijkheden. Hierbij werk ik nauw samen met mijn collega Mike, de accountmanager voor de regio Utrecht en Gelderland.

Kan je wat meer vertellen over jouw begeleiding?

Het begeleiden vind ik het leukste om te doen, omdat hierdoor de échte verbinding met de professional ontstaat. Een groot deel van mijn werk als recruiter & loopbaancoach omvat het ondersteunen van professionals wanneer ze tegen uitdagingen aanlopen in hun werk. Dit kan variëren van het omgaan met moeilijke situaties in het team tot het ontwikkelen van effectieve communicatievaardigheden of het beheren van werk-privébalans. Ik voer maandelijkse field-coach gesprekken met de professionals om deze uitdagingen aan te pakken en hen te voorzien van de middelen die ze nodig hebben. Hierbij hebben ze de mogelijkheid om te kiezen uit de tools van ons ontwikkelplatform.

Hoe ziet jouw samenwerking met Mike eruit?

Mijn samenwerking met Mike is van cruciaal belang voor het vinden van professionals die niet alleen beschikken over de vereiste vaardigheden, maar ook passen bij de bedrijfscultuur en de behoeften van onze klant-relaties. Mike heeft een diepgaand begrip van de behoeften van relaties in onze regio en deelt deze informatie met mij. Zo kan ik gericht zoeken naar de juiste professional die binnen het team van de organisatie past.

Wat maakt Human Source Group de werkplek waar jij het naar je zin hebt?

Ik vind het mooi om te zien dat er veel geïnvesteerd wordt in de medewerkers. Van persoonlijke ontwikkeling tot veel leuke uitjes, je bent hier niet zomaar een nummertje en het draait erom dat je het naar je zin hebt. Daarnaast is er veel ruimte voor het invullen van je werkzaamheden, die vrijheid vind ik erg fijn.

Met welk gevoel kijk je naar de toekomst als recruiter & loopbaancoach?

Ik kijk ernaar uit om samen met Mike nog meer professionals en organisaties te ondersteunen bij hun ontwikkeling en groei. Ik geloof dat we samen nog veel kunnen bereiken en ik kijk uit naar de uitdagingen en kansen die de toekomst biedt.

Heb je na het lezen van dit artikel interesse in de functie recruiter & loopbaancoach bij Human Source Group? Bekijk dan onze vacature! Je kan ook een bericht sturen naar onze collega Anouk Hodes, zij vertelt je graag meer over de functie en ons team. Of neem contact met haar op via +31 6 51443135/ ahodes@humansourcegroup.com

Geplaatst op door Human Source Group in de categorie Nieuws
Heb je vragen over dit nieuwsbericht?

Meer weten hierover of heb je andere vragen over Human Source group?

Neem contact met ons op arrow-right
Lees ook deze nieuwsberichten
De invloed van perceptie op besluitvorming en gedrag
Human Source Group
Human Source Group

De invloed van perceptie op besluitvorming en gedrag

In onze dagelijkse interacties en besluitvormingen worden we voortdurend geleid door onze percepties van de wereld om ons heen. Of het nu gaat om professionele keuzes op de werkvloer of persoonlijke beslissingen in ons dagelijks leven, onze percepties vormen de lens waardoor we de realiteit interpr

Lees nieuwsbericht
De toekomst van werk en persoonlijke ontwikkeling met AI
Human Source Group
Human Source Group

De toekomst van werk en persoonlijke ontwikkeling met AI

In een wereld die voortdurend wordt gevormd door technologische vooruitgang, staat kunstmatige intelligentie (AI) centraal als een van de meest veelbelovende en disruptieve ontwikkelingen. Van geautomatiseerde processen tot gepersonaliseerde diensten, AI heeft het potentieel om niet alleen de manie

Lees nieuwsbericht
image
Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Human Source Group.