Human Source Group
Nieuws

De waarde van dé loopbaanpartner volgens Mark

Human Source Group
Human Source Group

Naar aanleiding van een reorganisatie bij Mark zijn vorige werkgever, besloot hij intern te solliciteren op een nieuwe functie. Achteraf bleek dat deze functie niet overeenkwam met het functieprofiel. Mark besloot een andere koers te varen en op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Hij realiseerde zich dat de toekomst in de Cloud ligt en heeft zich om die reden, door middel van certificeringen, in Cloud computing gespecialiseerd. Dit was een dappere stap, maar ook een stap die zijn kansen op de arbeidsmarkt vergrootte. 

Connectie met de loopbaancoach

Het avontuur van Mark in samenwerking met Human Source Group begon toen hij op zoek was naar een nieuwe baan en zijn LinkedIn-profiel bijwerkte. Hier viel hij op bij één van onze loopbaancoaches en zij nam contact met hem op. Dit eerste contact was van grote waarde voor Mark. De connectie tussen hem en onze loopbaancoach zorgde voor begrip en vertrouwen. Dit vormde het begin van een succesvolle samenwerking.

Aanvankelijk had Mark enkele twijfels over zijn sollicitatieproces. Mark vond namelijk dat hij niet in het hokje paste van ‘het perfecte profiel’. Dit maakte het voor Mark uitdagend om een nieuwe baan te vinden. Hier kwam de toegevoegde waarde van Human Source Group naar voren. Onze loopbaancoach luisterde aandachtig, stelde de juiste vragen en vroeg goed door om de vaardigheden van Mark te achterhalen en zijn potentie te ontdekken. Na dit gesprek bracht onze loopbaancoach verslag uit aan onze klantrelatie. Dankzij de goede samenwerking met hen en het vertrouwen wat zij in ons hebben, werden ze nieuwsgierig naar Mark en wilden ze een gesprek aangaan. Dit resulteerde in een nieuwe functie voor Mark als MS 365-beheerder.

De rol van Human Source Group

Mark heeft altijd zelf verantwoordelijkheid voor zijn loopbaan genomen. Hij wilde zelfstandig de uitdagingen van zijn werkomgeving aangaan. Toch combineerde hij deze instelling met het geruststellende gevoel dat Human Source Group altijd achter hem stond. Mark benadrukt twee essentiële aspecten van de aanpak van Human Source Group die ons als dé loopbaanpartner onderscheiden:

“De persoonlijke benadering van Human Source Group maakte het sollicitatieproces comfortabel. De intentie om een goede match te vinden was vanaf het begin duidelijk, dit zorgde voor een positieve dynamiek in de gesprekken. Ook zorgde de betrokkenheid van de loopbaancoach voor een transparante en open communicatie wat mij vertrouwen gaf. Daarnaast liep het sollicitatieproces soepel dankzij de duidelijke introductie van mij door de loopbaancoach.”

De belangrijkste woorden: oprechtheid en integriteit

Mark noemt de woorden “oprecht” en “integer”, die de kern vormen van zijn ervaring met Human Source Group. Hij benadrukt dat hij, zelfs als hij niet meer op zoek is naar een baan, zal blijven samenwerken met Human Source Group vanwege de toegevoegde waarde die we bieden op het gebied van ontwikkeling.

Bij Human Source Group streven we er niet alleen naar om professionals aan een nieuwe baan te helpen, maar ook om hen en teams van klantrelaties te ondersteunen bij loopbaanontwikkeling. Nieuwsgierig naar wat we voor jou of jouw team kunnen betekenen?
Lees hier meer over onze mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling.

Geplaatst op door Human Source Group in de categorie Nieuws
Heb je vragen over dit nieuwsbericht?

Meer weten hierover of heb je andere vragen over Human Source group?

Neem contact met ons op arrow-right
Lees ook deze nieuwsberichten
Een krachtige samenwerking met Behavior Boost
Human Source Group
Human Source Group

Een krachtige samenwerking met Behavior Boost

Als loopbaanpartner staan we voor de ontwikkeling van onze professionals en teams van klanten. We hebben daarom de handen in een geslagen met Behavior Boost! Zij zijn het verlengstuk van Human Source Group als het gaat om persoonlijke coaching, lifestylecoaching en team- of organisatie ontwikkeling

Lees nieuwsbericht
Hoe dé loopbaanpartner is ontstaan
Human Source Group
Human Source Group

Hoe dé loopbaanpartner is ontstaan

Waarom bestaan wij eigenlijk? Jouk Pols, eigenaar van Human Source Group, heeft een jaar geleden dé loopbaanpartner in het leven geroepen. Een concept gericht op ontwikkeling van de mens, maar wat bedoelen we daarmee? Ontdek in dit interview de reden achter dé loopbaanpartner en hoe dit concept n

Lees nieuwsbericht
image
Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Human Source Group.