Human Source Group
Nieuws

Dit zijn Isa’s eerste ervaringen als accountmanager in IT

Human Source Group
Human Source Group

Vier maanden geleden werd Isa onderdeel van ons team. Ze begon hier aan een nieuw avontuur als accountmanager in IT voor regio Noord-Holland. Inmiddels is Isa helemaal gesetteld en lijkt het net alsof ze hier al jaren rondloopt. Hoog tijd dus voor een interview met onze collega. Ontdek hoe Isa de afgelopen periode heeft ervaren, welke bijzondere samenwerking ze heeft opgebouwd met Anouk en wat haar plannen zijn voor de toekomst.

Accountmanager-IT-Isa-Dronkers

Met welk gevoel begon jij aan je eerste werkdag?

Ik had totaal geen ervaring in IT, dus ik vond het best spannend om hier te komen werken. Tegelijkertijd was deze uitdaging in combinatie met de werkwijze van de organisatie juist wat mij aantrok. Inmiddels vind ik de IT-sector zo interessant, ik wil er alles over weten en luister zelfs podcasts over IT in mijn vrije tijd.

En met welk gevoel werk je hier nu?

Ik vind het echt heel fijn om hier te werken. Er hangt een goede sfeer in het team en ik heb ook echt zin om naar kantoor te gaan. Collega’s voelen aan als vrienden waardoor het hier heel gezellig is. Daarnaast krijg je hier veel vrijheid voor het invullen van je rol, omdat erop vertrouwd wordt dat je je werk gewoon doet. Dit motiveert mij juist nog meer om harder te werken en mijn doelen te behalen.

Kan je wat meer vertellen over de samenwerking met Anouk?

Anouk is een recruiter & loopbaancoach in ons team waarmee ik samenwerk. Samen zijn we verantwoordelijk voor het IT-domein in regio Noord-Holland. Toen ik haar voor het eerst zag klikte het meteen. Het is inmiddels ook echt een vriendin geworden waardoor de samenwerking heel natuurlijk gaat. We herkennen veel van onszelf terug in elkaar. Hierdoor kunnen we goed in elkaar verplaatsen en op elkaar inspelen.

Wat was jouw eerste hoogtepunt van de afgelopen periode?

Mijn eerste hoogtepunt was eigenlijk gelijk in mijn proeftijd. Ik heb toen een nieuwe klantrelatie opgebouwd voor de regio. Daarna heb ik vrij snel twee professionals geholpen aan een nieuwe baan, waarvan eentje nog in mijn proeftijd en de ander twee weken erna. Zo heb ik een IT-afdeling mogen vullen en zijn zij volledig ontzorgd in een korte periode. Het doet me veel plezier om te zien hoe de professionals het naar hun zin hebben in de organisatie en ze zich helemaal op hun plek voelen.

Hoe kijk je naar de toekomst?

Ik kijk heel positief naar de toekomst. Op lange termijn bekleed ik graag de functie sales area manager, dan mag ik ook een junior accountmanager begeleiden. Het lijkt me zo mooi om mijn kennis en ervaring te delen met iemand en dan te zien hoe die persoon groeit. Maar voor nu ligt de focus op het uitbouwen van de regio en meer kennis opdoen van IT!

Geplaatst op door Human Source Group in de categorie Nieuws
Heb je vragen over dit nieuwsbericht?

Meer weten hierover of heb je andere vragen over Human Source group?

Neem contact met ons op arrow-right
Lees ook deze nieuwsberichten
De invloed van perceptie op besluitvorming en gedrag
Human Source Group
Human Source Group

De invloed van perceptie op besluitvorming en gedrag

In onze dagelijkse interacties en besluitvormingen worden we voortdurend geleid door onze percepties van de wereld om ons heen. Of het nu gaat om professionele keuzes op de werkvloer of persoonlijke beslissingen in ons dagelijks leven, onze percepties vormen de lens waardoor we de realiteit interpr

Lees nieuwsbericht
De toekomst van werk en persoonlijke ontwikkeling met AI
Human Source Group
Human Source Group

De toekomst van werk en persoonlijke ontwikkeling met AI

In een wereld die voortdurend wordt gevormd door technologische vooruitgang, staat kunstmatige intelligentie (AI) centraal als een van de meest veelbelovende en disruptieve ontwikkelingen. Van geautomatiseerde processen tot gepersonaliseerde diensten, AI heeft het potentieel om niet alleen de manie

Lees nieuwsbericht
image
Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Human Source Group.