Human Source Group
Nieuws

Een krachtige samenwerking met Behavior Boost

Human Source Group
Human Source Group

Als loopbaanpartner staan we voor de ontwikkeling van onze professionals en teams van klanten. We hebben daarom de handen in een geslagen met Behavior Boost! Zij zijn het verlengstuk van Human Source Group als het gaat om persoonlijke coaching, lifestylecoaching en team- of organisatie ontwikkeling. In deze blog lees je alles over de reden achter onze samenwerking en wat dit voor jou of jouw team kan betekenen.

Het individu vormt het team

Het zijn de mensen die tellen binnen een organisatie. Hoe medewerkers reageren op situaties en samenwerken bepaalt het succes van het team. Samen met Behavior Boost helpen we om het eigen gedrag en dat van teamleden beter te begrijpen en te ontwikkelen. Zo zorgen we er samen voor dat we het beste uit het individu en uit het team halen.

DISC & Insights

Eén van de instrumenten waar we mee werken is de persoonlijkheidsanalyse en drijfveren van DISC. Door middel van het invullen van een vragenlijst krijg je inzicht in jouw gedragsvoorkeuren. Dit helpt je om je eigen gedrag beter te begrijpen en om inzicht te krijgen in het gedrag van anderen. Uitgangspunt hierbij is dat je je gedrag kan afstemmen op de ander waardoor er effectiever kan worden samengewerkt. Een DISC profiel kan zowel op individueel niveau inzichten bieden als op team niveau.

Een ander instrument waarmee we werken is Insights. Optimaal functioneren begint met zelfinzicht. Een toegankelijk kleurenmodel dat in combinatie met een persoonlijk Insights profiel mensen meer inzicht geeft in zichzelf en anderen. Een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren.

Lifestylecoaching

Gelukkig zijn in je loopbaan draait om meer dan het vinden van de juiste werkplek. Het gaat ook om het creëren van een gezonde, gebalanceerde levensstijl om je volledige potentieel te bereiken. Daarom bieden we samen met Behavior Boost lifestyle coaching waarmee onze professionals een gezonde levensstijl kunnen ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan het behalen van persoonlijke doelen op het gebied van stressmanagement en zelfvertrouwen.

Neem contact op

Wil je meer weten over onze samenwerking met Behavior Boost? Neem dan contact met ons op via +31 850 607 657 of laat een bericht achter via het formulier.

Geplaatst op door Human Source Group in de categorie Nieuws
Heb je vragen over dit nieuwsbericht?

Meer weten hierover of heb je andere vragen over Human Source group?

Neem contact met ons op arrow-right
Lees ook deze nieuwsberichten
De waarde van dé loopbaanpartner volgens Mark
Human Source Group
Human Source Group

De waarde van dé loopbaanpartner volgens Mark

Naar aanleiding van een reorganisatie bij Mark zijn vorige werkgever, besloot hij intern te solliciteren op een nieuwe functie. Achteraf bleek dat deze functie niet overeenkwam met het functieprofiel. Mark besloot een andere koers te varen en op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Hij realiseerde zi

Lees nieuwsbericht
Hoe dé loopbaanpartner is ontstaan
Human Source Group
Human Source Group

Hoe dé loopbaanpartner is ontstaan

Waarom bestaan wij eigenlijk? Jouk Pols, eigenaar van Human Source Group, heeft een jaar geleden dé loopbaanpartner in het leven geroepen. Een concept gericht op ontwikkeling van de mens, maar wat bedoelen we daarmee? Ontdek in dit interview de reden achter dé loopbaanpartner en hoe dit concept n

Lees nieuwsbericht
image
Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Human Source Group.