Human Source Group
Nieuws

Een krachtige samenwerking met Behavior Boost

Human Source Group
Human Source Group

Als loopbaanpartner staan we voor de ontwikkeling van onze professionals en teams van klanten. We hebben daarom de handen in een geslagen met Behavior Boost! Zij zijn het verlengstuk van Human Source Group als het gaat om persoonlijke coaching, lifestylecoaching en team- of organisatie ontwikkeling. In deze blog lees je alles over de reden achter onze samenwerking en wat dit voor jou of jouw team kan betekenen.

Het individu vormt het team

Het zijn de mensen die tellen binnen een organisatie. Hoe medewerkers reageren op situaties en samenwerken bepaalt het succes van het team. Samen met Behavior Boost helpen we om het eigen gedrag en dat van teamleden beter te begrijpen en te ontwikkelen. Zo zorgen we er samen voor dat we het beste uit het individu en uit het team halen.

DISC & Insights

Eén van de instrumenten waar we mee werken is de persoonlijkheidsanalyse en drijfveren van DISC. Door middel van het invullen van een vragenlijst krijg je inzicht in jouw gedragsvoorkeuren. Dit helpt je om je eigen gedrag beter te begrijpen en om inzicht te krijgen in het gedrag van anderen. Uitgangspunt hierbij is dat je je gedrag kan afstemmen op de ander waardoor er effectiever kan worden samengewerkt. Een DISC profiel kan zowel op individueel niveau inzichten bieden als op team niveau.

Een ander instrument waarmee we werken is Insights. Optimaal functioneren begint met zelfinzicht. Een toegankelijk kleurenmodel dat in combinatie met een persoonlijk Insights profiel mensen meer inzicht geeft in zichzelf en anderen. Een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren.

Lifestylecoaching

Gelukkig zijn in je loopbaan draait om meer dan het vinden van de juiste werkplek. Het gaat ook om het creëren van een gezonde, gebalanceerde levensstijl om je volledige potentieel te bereiken. Daarom bieden we samen met Behavior Boost lifestyle coaching waarmee onze professionals een gezonde levensstijl kunnen ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan het behalen van persoonlijke doelen op het gebied van stressmanagement en zelfvertrouwen.

Neem contact op

Wil je meer weten over onze samenwerking met Behavior Boost? Neem dan contact met ons op via +31 850 607 657 of laat een bericht achter via het formulier.

Geplaatst op door Human Source Group in de categorie Nieuws
Heb je vragen over dit nieuwsbericht?

Meer weten hierover of heb je andere vragen over Human Source group?

Neem contact met ons op arrow-right
Lees ook deze nieuwsberichten
De invloed van perceptie op besluitvorming en gedrag
Human Source Group
Human Source Group

De invloed van perceptie op besluitvorming en gedrag

In onze dagelijkse interacties en besluitvormingen worden we voortdurend geleid door onze percepties van de wereld om ons heen. Of het nu gaat om professionele keuzes op de werkvloer of persoonlijke beslissingen in ons dagelijks leven, onze percepties vormen de lens waardoor we de realiteit interpr

Lees nieuwsbericht
De toekomst van werk en persoonlijke ontwikkeling met AI
Human Source Group
Human Source Group

De toekomst van werk en persoonlijke ontwikkeling met AI

In een wereld die voortdurend wordt gevormd door technologische vooruitgang, staat kunstmatige intelligentie (AI) centraal als een van de meest veelbelovende en disruptieve ontwikkelingen. Van geautomatiseerde processen tot gepersonaliseerde diensten, AI heeft het potentieel om niet alleen de manie

Lees nieuwsbericht
image
Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Human Source Group.