Human Source Group

Loopbaanontwikkeling met DEVELAB

Over ons ontwikkelingsplatform

Ken je dat gevoel dat je meer uit jezelf wil halen? Of het gevoel dat je team nog stappen kan maken om beter op elkaar in te spelen? Als loopbaanpartner willen we onze professionals en teams van klanten helpen met het optimaal benutten van hun kansen, kwaliteiten en ontwikkelpunten.

Daarom hebben we DEVELAB opgericht, ons eigen platform voor loopbaanontwikkeling. Hiermee bieden verschillende tools om het beste uit jezelf of uit je team te halen. Ook organiseren we DEVELAB Events in het teken van persoonlijke ontwikkeling. Hiermee kan je jezelf en jouw collega’s laten inspireren door interessante sprekers, zoals Ray Klaassens die op ons event sprak over persoonlijk leiderschap. Ben jij klaar om te investeren in jezelf of in jouw team ? Ontdek de mogelijkheden met DEVELAB.

DEVELAB Event: The future is now!

Remy Gieling – 4 april 2024

85% van alle banen in 2030 bestaan nu nog niet. We moeten ons voorbereiden op de toekomst, die dichterbij is dan we denken. Hoe ga je als organisatie om met deze snelle ontwikkeling en wat kan je doen om je hierop voor te bereiden?

Remy Gieling is business journalist en technologie expert. Hij is de oprichter van ai.nl en o.a. bekend van MT/Sprout, BNR, Adformatie, De Ondernemer en RTL Z. Hij weet alles te vertellen over de impact van technologieën op organisaties en deelt zijn wat jij kan doen om voorbereid te zijn op de toekomst.

Ben je al bekend bij ons? Neem dan contact op met jouw contactpersoon voor een speciale uitnodiging.

blue-dots
image
Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Human Source Group.