Roy Rijntjes | Human Source Group

Roy Robin Rijntjes
Naam: Roy Rijntjes | Human Source Group
Mobiel: (06) 2257 3458

CV:

“Mensen groeien op het moment dat ze beseffen dat ze dingen kunnen realiseren. Wanneer ze in zichzelf geloven, dan hebben ze het eerste geheim van succes ontdekt.”

Iets wat bij mij een kernwaarde is van mijn dagelijkse drive. Ik ben sinds juli 2019 werkzaam bij Human Source Group (HSG). Binnen deze gedreven organisatie ben ik werkzaam als Sales consultant voor de Business Unit Software.

Vanuit mijn studie en voetballoopbaan waarbij ik gevoetbald heb bij SBV Excelsior, Feyenoord en FC Dordrecht, ben ik zo'n twee en een half jaar geleden de recruitment branche in gerold. Hier ben ik nu een aantal jaar werkzaam in als Sales consultant. Een branche die ontzettend fluctueert, waarbij er elke dag nieuw uitdagingen liggen voor mij als individu en als team.

De keuze om in de IT recruitment te gaan werken, is de uitdaging een andere omgeving en nieuw soort branche. Door de ervaring die ik afgelopen jaren heb opgedaan in de recruitment kan ik eerdaags gebruiken om de juiste sparringspartner te zijn voor de bedrijven.

Door de discipline die ik vanuit mijn voetballoopbaan mee gekregen heb en de gedrevenheid om iets tot een succes te maken, maakt van mijn een persoon die graag de juiste omgeving voor de kandidaat vind. Maar ook de juiste kandidaat voor het bedrijf. Het is een weegschaal die je blijft afwegen tot het in evenwicht is, dit maakt het werk ook zo mooi.

Human Source Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.