Mirjam Kroese | Human Source Group

Mirjam  Kroese
Naam: Mirjam Kroese | Human Source Group
Mobiel: (06) 8249 3092

CV:

Sinds begin 2021 office manager en marketeer binnen Human Source Group. Een veelzijdige functie welke ik met ontzettend veel plezier vervul.
"Ik ga tevreden naar huis wanneer gedurende een werkdag alles op kantoor soepel is verlopen"
Dingen regelen en organiseren vind ik het leukste wat er is. Geen dag is hetzelfde. Naast het feit dat ik vaak het eerste aanspreekpunt ben op kantoor, komen ook vaak ad hoc werkzaamheden op mijn pad. 's Ochtends heb ik een bepaalde planning in mijn hoofd die ik gedurende mijn werkdag toch vaak moet aanpassen. Dat ervaar ik zeker niet als vervelend. Sterker nog, dat maakt mijn werk zo leuk! Creëren, vanuit het niets iets maken geeft mij enorm veel energie. Collega's ontzorgen en verder helpen is iets wat mij drijft. Daarbij speelt ook het sociale aspect een rol. Ik ontferm me graag over mijn collega's. Niet alleen met de standaard werkzaamheden, maar ook vind ik het belangrijk dat het goed met ze gaat.
We zijn een groeiend recruitmentbureau en er heerst een ongedwongen sfeer waarin we ons maximaal inzetten voor elkaar en onze klanten en kandidaten. Gewoon een prettige werkomgeving!
In mijn vrije tijd vind ik quality time met mijn dierbaren heel belangrijk, we pakken regelmatig een festivalletje of we gaan naar een gaaf museum! Koken en tuinieren zijn ook dingen die ik graag doe, vrienden en familie zijn bij ons altijd welkom voor een hapje en een drankje in onze mooie groene tuin, gezellig!
Human Source Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.