Kamran Partovi | HSG

Kamran  Partovi
Naam: Kamran Partovi | HSG

CV:

Een kernspreuk voor mij: “Goede woorden, goede gedachten en goede daden”.

Sinds februari 2019 ben ik werkzaam bij Human Source Group (HSG). Binnen HSG ben ik werkzaam als Sales Consultant voor de Business Units Software en Business & IT.

Na mijn studie ben ik veelal in de IT branche werkzaam geweest in diverse functies in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. Denk hierbij aan Deployment Lead, Service Delivery Coordinator, Release Manager, Service Support Engineer.

De keuze om in de IT Recruitment te starten komt omdat ik het leuk vind om mijn eerdere opgedane ervaring op een andere manier in de praktijk te brengen. Daarnaast verwacht ik met mijn inhoudelijke kennis over IT en mijn communicatieve vaardigheden een goede sparringpartner te zijn voor zowel de klant als IT Professional.

Ik krijg veel energie als ik klanten kan helpen met de invulling van IT vacatures en aanvragen, maar zeker ook IT Professionals kan helpen aan een nieuwe uitdaging.

Topsport met name de judo sport, is ook een grote passie voor mij. Met name de jeugd tot volwassen begeleiden en trainen voor een toernooi, maar zeker ook op de dag van het toernooi waar de atleet moet gaan presteren.
Human Source Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close