Jouk Pols | Human Source Group

Jouk  Pols
Naam: Jouk Pols | Human Source Group
Mobiel: (06) 1886 2171

CV:

Vanuit mijn interesse in de mens en passie voor coaching en talentontwikkeling ben ik in 2006 in de IT Recruitment terecht gekomen. Een perfecte match al zeg ik het zelf. Dagelijks zet ik mij met veel plezier in voor zowel klanten, kandidaten als de medewerkers van HSG.

Al vele jaren werk ik graag samen met mensen om ervoor te zorgen dat zij hun talenten het beste kunnen ontwikkelen. Dit begon al op mijn 15e als voetbaltrainer, zwemonderwijzer, fitness instructeur en sinds 2006 als IT Recruitment Consultant.

Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen specifieke kwaliteiten. Het is van belang om er samen achter te komen wat deze talenten zijn en hoe deze op de juiste manier benut kunnen worden.

Sinds 2012 ben ik ondernemer. Ik ben op 6 januari 2012 gestart met HUMINT, een combinatie van de eerste 3 letters van de woorden; HUMan INTerest. Sinds 1 januari 2019 heb ik samen met Raphael van der Tuin de organisatie Human Source Group opgestart. Wij werken al sinds begin 2013 samen en vonden het een mooie stap om onze organisaties Source Select en HUMINT samen te voegen. Door deze samenvoeging kunnen wij onze klanten en IT Professionals nog beter van dienst zijn.

Binnen Human Source Group ben ik verantwoordelijk voor de Business Unit Software. Net als ten tijde van HUMINT blijf ik gespecialiseerd in het bemiddelen en coachen van professionals met een specialisatie binnen het software ontwikkelproces.

Daarnaast zijn Raphael en ik samen verantwoordelijk voor de Business Unit Business & IT voor alle functies op het snijvlak van Business & IT.

Actieve vacatures:

Human Source Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.