Jouk Pols | Human Source Group

Jouk  Pols
Naam: Jouk Pols | Human Source Group
Mobiel: (06) 1886 2171

CV:

Vanuit mijn interesse in de mens en passie voor coaching en talentontwikkeling ben ik in 2006 in de IT recruitment terecht gekomen. Een perfecte match al zeg ik het zelf. Dagelijks zet ik mij met veel plezier in voor zowel klanten, kandidaten als de medewerkers van HSG.

Al vele jaren werk ik graag samen met mensen. Ik vind het leuk om iets voor mensen te kunnen betekenen en om samen een omgeving te creëren waarin zij hun talenten het beste kunnen ontwikkelen. Dit begon al op mijn 15e als voetbaltrainer, zwemonderwijzer, fitness instructeur en sinds 2006 binnen de recruitment.

Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen specifieke kwaliteiten. Het is van belang om er samen achter te komen wat deze talenten zijn en hoe deze op de juiste manier benut kunnen worden.

Sinds 2012 ben ik ondernemer. Ik ben op 6 januari 2012 gestart met HUMINT, een combinatie van de eerste 3 letters van de woorden; HUMan INTerest. Sinds 1 januari 2019 is de naam veranderd naar Human Source Group. De dienstverlening is hetzelfde gebleven, voorop staat dat we de mens centraal zetten, zowel intern als extern!

Als ondernemer geniet ik iedere dag van de mensen waarmee ik samenwerk binnen Human Source Group. Wij hebben echt zo'n fantastisch team, dat iedere dag echt een feestje is. Ik vind het leuk om samen met hen te kijken hoe we hun kwaliteiten het beste in kunnen zetten. We hebben ook een lifestyle coach die ons/mij hiermee helpt indien nodig. Alles om ervoor te zorgen dat het individu de juiste aandacht krijgt om zich fijn te voelen en te ontwikkelen.

Actieve vacatures:

Human Source Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.