Blog's

Update Corona virus:

Gewaardeerd netwerk,

We kunnen geen bericht meer lezen of het gaat over Corona. Logisch, want het raakt ons allemaal. Vanuit HSG wilden wij je toch even kort updaten over hoe wij met de corona uitdagingen omgaan. Ondanks alle maatregelen gaan wij in ieder geval vol goede moed de komende periode in.

Natuurlijk willen ook wij verdere verspreiding van het virus tegengaan en mede daardoor werkt het hele team de afgelopen weken vanuit huis. Wij gebruiken net als iedere andere organisatie FaceTime, Whatsapp en Skype om gezellig met elkaar in contact te blijven. We geven elkaar zelfs een kleine rondleiding van onze werkplek. Ook sturen we geregeld video's naar elkaar om leuke dingen met elkaar te delen of iedereen even op te vrolijken tussen die 4 muren. Zien is toch anders dan alleen maar die stem horen. 

Wij zijn zoveel mogelijk 'gewoon' aan het werken en proberen ons samen met de IT Professionals en klanten aan te passen aan de 'nieuwe' situatie. Face to face gesprekken zijn gecancelled, maar FaceTime gesprekken vinden des te meer plaats... Kijkend naar de benefits zien wij onze klanten en kandidaten op deze manier alsnog, zonder risico's op virus overdracht, en zonder de frustratie van reistijd en files! Daarnaast merken zowel de IT Professionals als klanten op dat het goed werkt om elkaar op deze manier te spreken. Soms verschijnt er weleens een kind in beeld wat aandacht wil, maar ach... zeker in deze tijd wordt dat geaccepteerd van elkaar. Iedereen probeert er het beste van te maken.

In deze tijdelijke onzekere tijd merken we dat zowel IT Professionals als klanten blijven zoeken naar elkaar. We merken dat de meeste kandidaten en klanten het net als ons als een tijdelijk iets beschouwen. Er zijn zelfs klanten die op dit moment de groei inzetten en juist nu nieuwe medewerkers gaan zoeken. Dit zien wij ook terug in ons vacature aanbod. Het nieuws geeft gelukkig ook positieve signalen af, in Wuhan (China) mogen mensen weer de straten op en in Nederland lijken nu de juiste maatregelen getroffen. 

Al met al is de situatie nu even lastig en moeten we het serieus nemen, maar lijkt het tijdelijk te zijn en kunnen we over een paar weken/maanden weer gezellig met elkaar op kantoor zitten en de vrijmibo in de kroeg doen onder het genot van een drankje.

Neem dus nog steeds contact met een van ons op als je een nieuwe baan of nieuwe medewerker zoekt, wij zitten er klaar voor. We hebben net als altijd, en misschien zelfs nog meer, alle tijd voor een persoonlijke intake (al is het op afstand) en gaan voor jou of jouw bedrijf op zoek naar de perfecte match. Door deze alternatieven hopen we jullie de diensten aan te bieden die jullie gewend zijn van HSG.

Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid in deze moeilijke tijd, en hopen dat we er met zijn allen voor kunnen zorgen dat we hierna weer gewoon met elkaar een kop koffie kunnen drinken!

Human Source Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.