Human Source Group zet volgende stap naar uitbreiding

 

De vraag naar IT-professionals is nog steeds in volle gang. De toenemende vraag naar interim oplossingen is Human Source Group zeker niet ontgaan. In 2022 is er door Human Source Group meer dan 100% groei gerealiseerd in deze markt. Juist om in deze tijd, deze enorme toenemende vraag beter van dienst te kunnen zijn, breidt Human Source Group uit met een nieuw label; Human Source Group Consulting. 

Een mooie stap voor Human Source Group, die in 2023 haar 11e verjaardag viert. In 2012 is Jouk Pols, directeur-eigenaar, begonnen met HUMINT. In de eerste jaren deed Jouk dit zelfstandig en combineerde hij dat met coaching. Naarmate de tijd vorderde merkte Jouk dat hij zijn visie en missie verder uit wilde gaan dragen en vooral over wilde gaan dragen. De stap van zelfstandig ondernemer naar een volwaardig recruitmentbureau werd ingezet. 

In 2019 is HUMINT overgegaan in Human Source Group, een overkoepelende groep om middels nieuwe labels daaronder te kunnen groeien. Nu bijna 4 jaar later is Jouk klaar voor de volgende stap, door Human Source Group Consulting toe te voegen aan zijn bedrijfsportfolio. Met deze uitbreiding wordt het mogelijk gemaakt om nieuwe en bestaande klanten beter van dienst te kunnen zijn met betrekking tot interim aanvragen. In deze tijd van arbeidskrapte op de IT markt een welkome toevoeging.