Wij breiden uit met Human Source Group Finance

Het is nog maar even geleden dat we ons nieuwe label Human Source Group Consulting lanceerden. Vandaag mogen we opnieuw mooi nieuws met jullie delen. Naast Consulting hebben we ook het label Human Source Group Finance opgericht. Een waardevolle stap waarmee we als merk breder inzetbaar kunnen zijn voor bestaande en nieuwe klanten.  

Directeur-eigenaar Jouk Pols droomt al langere tijd om te voorzien in de vraag naar Finance professionals: “Wij krijgen van klanten steeds meer de vraag of wij ook non-IT vacatures op kunnen pakken. Finance speelt daarin een belangrijke rol. Finance & IT zijn in meer of mindere mate aanwezig binnen iedere organisatie. Door zowel in IT als Finance professionals te kunnen voorzien verwacht ik dat wij organisaties nog beter van dienst kunnen zijn.” 

Hans Kruijswijk is aangetrokken om als business unit manager finance het label vorm te gaan geven. Toen Hans binnenwandelde bij Human Source Group was er meteen al een goede klik met Jouk. Tijdens de gesprekken die ze voerden werd duidelijk dat Hans zowel als persoon en met zijn ervaring de aangewezen persoon is om het label op de kaart te zetten.  

Met deze uitbreiding heeft Jouk weer een mooie groei bereikt met zijn merk Human Source Group. In 2012 zette hij HUMINT op als zelfstandig ondernemer. In de loop van de jaren merkte hij dat hij zijn missie en visie verder wilde overdragen aan anderen en wilde gaan groeien. Na een re branding van HUMINT naar Human Source Group werd de groei ingezet. Een goede zet, want na vier jaar heeft Human Source Group de labels Consulting en Finance erbij. 

Hans aan het woord: 
“Na meerdere jaren als businesspartner in de commerciële arbeidsbemiddeling binnen de finance en bancaire arbeidsmarkt merkte ik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Die uitdaging zocht ik met name in de combinatie van recruitment, relatiemanagement en aanvullend de kans om iets nieuws op te bouwen. Human Source Group kwam eigenlijk op het juiste moment op mijn pad.  De wens van Jouk om zijn bestaande organisatie verder uit te breiden met een nieuwe business unit Finance en mijn wens om iets nieuws neer te zetten vielen samen. Zo is vanaf 2023 de nieuwe business unit Finance een feit. Met onze ervaring als arbeidsbemiddelaar in Finance vacatures worden wij De Loopbaanpartner in Finance!” 

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Human Source Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.